RØD BOLIG

Boligen

Gennemført til
SIDSTE DETALJE

INDRETNING

RØD BOLIG

Lejepris pr. måned fra 11.900,-

Rød bolig er et nybygget, moderne og funktionelt fem-værelses rækkehus på hele 150 velindrettede kvadratmeter i to plan.

Fra entréen er der toilet på højre side med plads til vaskemaskine og tørretumbler. For enden af entréen er der trappeopgang, et depot under trappen og adgang til det store køkken/alrum. Køkkenet er fra HTH med ovn, induktionskogeplade, køleskab og emhætte. I åben forbindelse med køkken/alrummet er der fri adgang til stuen. Sidst, men ikke mindst er der et værelse i stueetagen.

Går man op på 1. sal møder man et stort badeværelse med god plads til opbevaring og tre lyse værelser.
Det ene værelse har et lækkert walk-in closet, som giver jer fuldt overblik over og ikke mindst plads til
både ophængning af tøj og opdeling af sko. Fra stuen er der adgang til den skønne terrasse samt jeres helt eget orangeri.

Til boligen er der skur, hvor I kan opbevare udstyr, cykler mm.

BESTIL UDLEJNINGSPROSPEKT

Du kan bestille vores store udlejningsprospekt her. 

familievirksomheden

Fischer Ejendomme

Vi bygger og udlejer indbydende og moderne boliger til glade familier over hele landet. Hvortil vi også laver løbende forbedringer til de i forvejen mange skønne boliger, der i tidens løb er kommet til. Samlet har vi op mod 60 års erfaring med byggeri og udlejning, så vi ved, hvad vi laver, og hvad der skal til for at skabe succesfulde og harmoniske boligområder.

Vi er en familievirksomhed, der sætter den gode oplevelse og fleksibilitet højt, og vi sigter til stadighed efter at skabe gode boligprojekter, der kan skabe trygge og solide rammer for vore lejere til et godt liv i alle livets forskellige faser. Dertil ønsker vi at udvikle på samarbejde og trivsel blandt vore lejere, så alle kan nyde de trygge rammer.

Når vi bygger, har vi vore lejere i fokus – Der skal være mulighed for en velfungerende hverdag og forholdende skal være i top. Derfor går vi efter de høje kvalitetsstandarder og energirigtige boliger med gode inde- og udearealer, hvor der er plads til alle.

Vi ønsker at yde en god service ved at vise tillid og inddragelse. Derfor stræber vi efter et højt informationsniveau og tager vore lejeres ønsker og behov til os.

Marianne Nørholm Andersen

Udlejningschef

Med forbehold for evt. trykfejl samt projektændringer

Kvalitetsbyggeri

Andre BOLIGTYPER

Blå bolig

Se mere

Orange bolig

Se mere

Gul bolig

Se mere

BESTIL EN FREMVISNING

Skriv til os hvis du er interesseret i boligerne på Lunden, vi vil meget gerne vise dem frem.

Jeg er interesseret i følgende bolig:

13 + 11 =

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere