Hør mere om

BOLIGOMRÅDET LUNDEN

Boligområdet Lunden er placeret i det dejlige Agedrup på Fyn. Her har vi opført 266 velindrettede rækkehuse – alle med en dejlig have og et skønt orangeri. I disse skønne boliger kommer du til at bo tæt på det meste. Der findes gode busforbindelser og cykelstier i området, og den nye Ring 3 giver mulighed for at komme hurtigt frem til motorvejen.

GODE INDKØBSMULIGHEDER 

På Lunden finder du gode indkøbsmuligheder i form af Netto, Rema 1000, SuperBrugsen, Fakta, Bilka mv. Derudover er der ikke langt til de lidt større indkøbsoplevelser. Her kan nævnes Rosengårdscentret der med + 150 butikker samt +25 spisesteder er hele Fyns shopping center. Her er der rig mulighed for at få shopping lysten styret mens bilen holder gratis parkeret lige udenfor. Derudover ligger Tarup Centret med 43 specialbutikker og Dalum Centret med 9 specialbutikker placeret ca. 20 minutters kørsel fra Lunden.

SKOLER OG INSTITUTIONER NÆR LUNDEN

Lundens velindrettede boliger henvender sig til alle aldre, og som børnefamilie er det vigtigt at institutioner og skoler er beliggende tæt på ens bolig. Og det krav må man sige at Lunden opfylder. Her ligger nærmeste institution blot 1,5 km væk. Derudover ligger der flere andre institutioner i nærområdet samt privatdagplejer, så der er flere at vælge imellem. Derudover ligger både Agedrup skole og Seden Skole, der begge går fra 0.-9. klassetrin, i cykelafstand fra Lunden.

Kom ud og oplev Lunden og området med egne øjne. Se vores forskellige boliger, mærk atmosfæren og, ikke mindst, få en fornemmelse af dette skønne område.

Tæt på det meste

Odense Centrum 6,1 km

H. C. Andersens Hus 5,3 km

Odense Zoo 8,0 km

Seden Strand 3,0 km

Netto 1,7 km

Rema 1000 2,1 km

IKEA 4,7 km

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere