BLÅ BOLIG

Boligen

Gennemført til
SIDSTE DETALJE

INDRETNING

BLÅ BOLIG

Lejepris pr. måned fra 8.900,-

Blå bolig er et tre-værelses rækkehus på 95 velindrettede kvadratmeter.

Fra entréen er der adgang til to værelser på hver side. For enden af entréen er der adgang til det lyse badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

I åben forbindelse med entréen træder man ind i et stort og veloplyst køkken/alrum. Køkkenet er fra HTH med ovn, induktionskogeplade, køleskab og emhætte.

Fra det rummelige samlingspunkt her, er der adgang til den skønne terrasse samt jeres helt eget orangeri. Til boligen er der skur, hvor I kan opbevare udstyr, cykler mm.

BESTIL UDLEJNINGSPROSPEKT

Du kan bestille vores store udlejningsprospekt her. 

Galleri

Kom med INDENFOR

familievirksomheden

Fischer Ejendomme

Vi bygger og udlejer indbydende og moderne boliger til glade familier over hele landet. Hvortil vi også laver løbende forbedringer til de i forvejen mange skønne boliger, der i tidens løb er kommet til. Samlet har vi op mod 60 års erfaring med byggeri og udlejning, så vi ved, hvad vi laver, og hvad der skal til for at skabe succesfulde og harmoniske boligområder.

Vi er en familievirksomhed, der sætter den gode oplevelse og fleksibilitet højt, og vi sigter til stadighed efter at skabe gode boligprojekter, der kan skabe trygge og solide rammer for vore lejere til et godt liv i alle livets forskellige faser. Dertil ønsker vi at udvikle på samarbejde og trivsel blandt vore lejere, så alle kan nyde de trygge rammer.

Når vi bygger, har vi vore lejere i fokus – Der skal være mulighed for en velfungerende hverdag og forholdende skal være i top. Derfor går vi efter de høje kvalitetsstandarder og energirigtige boliger med gode inde- og udearealer, hvor der er plads til alle.

Vi ønsker at yde en god service ved at vise tillid og inddragelse. Derfor stræber vi efter et højt informationsniveau og tager vore lejeres ønsker og behov til os.

Marianne Nørholm Andersen

Udlejningschef

Med forbehold for evt. trykfejl samt projektændringer

Kvalitetsbyggeri

Andre BOLIGTYPER

Gul bolig

Se mere

Orange bolig

Se mere

Rød bolig

Se mere

BESTIL EN FREMVISNING

Skriv til os hvis du er interesseret i boligerne på Lunden, vi vil meget gerne vise dem frem.

Jeg er interesseret i følgende bolig:

7 + 12 =

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere